Uygulama Noktasından Kaçtı, Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Uygulama Noktasından Kaçtı, Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Karaman’da dün gece uygulama noktasında polis ekiplerinin “DUR” ihtarına uymayan sürücü kovalamaca sonunda yakalandı

Karaman’da asayişin sağlanması için değişik noktalarda oluşturulan uygulama noktalarında durdurulan araçlar trafik ve asayiş yönünden incelenerek daha huzurlu bir Karaman hedefleniyor.

Ancak bu noktalara denk gelen bazı sürücülerin kaçmaları, kendilerine bir fayda sağlamıyor.

Dün gece de bir örneği yaşanan olayda polis noktasında durmadan kaçan 42 FU 837 plakalı otomobil kovalamaca sonucu Yavuz Selim Bulvarı üzerinde yakalandı.

İki kafadarın ekipleri peşine taktığı kovalamaca sonucu polis, ekip otoları ile otomobili sıkıştırarak iki genci yakaladı.

Yapılan incelemede sürücüsünün ehliyetsiz olduğu, bu yüzden polis noktasından kaçtığı anlaşılan gençlere, “Dur ihtarına uymamak”, “ehliyetsiz araç kullanmak” gibi maddelerden işlem yapılarak yaklaşık iki bin liralık ceza kesildiği öğrenildi.

haberic-001.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber