Yarıştığı Arkadaşını Ölüme Bırakıp Kaçtı

Yarıştığı Arkadaşını Ölüme Bırakıp Kaçtı

Feci kaza dün gece Karaman’da yaşandı

Dün gece yaşanan kaza, Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi üzerinde Üniversite istikametinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Taner Metin(18)  yönetimindeki 58 NH 130 plakalı otomobil ile plakası alınamayan bir otomobil, iddiaya göre cadde üzerinde yarış halindelerdi.

Taner Metin’in direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil önce park halinde bulunan 42 KZ 336 plakalı otomobile çarptı. Market önünde park halinde duran otomobil çarpmanın etkisiyle orta refüje çıktı. Orada bulunan çöp konteynırını da deviren otomobil market önünde bulunan direğe çarptıktan sonra durabildi.

Kaza sonrası yaralanan Taner Metin 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken diğer otomobil ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

basliksiz-1-001.jpg

Uzun süre trafiğe kapanan yol, itfaiye ekiplerinin araçta yangına karşı aldıkları tedbirin sonrasında araçların yoldan kaldırılmasıyla, açıldı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

 

 

Karaman İbrahim Öktem Caddesi Üzeri Trafik Kazası

Karaman İbrahim Öktem Caddesi Üzeri Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum