'Yeni Türkiye Vizyonu İle 2023 Yolunda Tam 16 Yıl'

'Yeni Türkiye Vizyonu İle 2023 Yolunda Tam 16 Yıl'

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca mesajında;

14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 16. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.

Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda tam 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden Ak Parti, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam etmektedir.

15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara ve toplara meydan okuyarak, şehadete yürüyen kahraman milletimiz; ülkemiz için karanlıktan aydınlığa bir çıkış yolu olmuştur. 16 yıldır kahraman milletimizin omuzlarında yükselen, gönüllerimizde bir tutku haline gelen Ak Sevda hareketi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve dik duruşu ile yaşamaya devam edecektir.

Bize güvenerek bugünlere taşıyan aziz hemşerilerimize her zaman minnettarız. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde daha nice 16 yıllara ulaşmamızı Cenabı Allah’ tan niyaz eder; tüm hemşerilerimize saygılarımı, sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunarım" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber