CHP Karaman'da Belediye Başkan Adaylarını Belirledi

CHP Karaman'da Belediye Başkan Adaylarını Belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman'da Yerel Seçimlerde Adaylarını Belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen adaylık açıklamasında coşkulu bir konuşma yaptı.

Sertçelik, "Biz geliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi geliyor, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, engelli değil engelsiz kardeşlerimiz, halkımız geliyor" dedi.

Adaylık açıklamasında partililere hitaben konuşan Sertçelik, Karaman'ın geleceği için kendilerinin hazır olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Karaman’ın sorunlarına çözüm üretmek için buradayız. Birlikte, el ele vererek Karaman’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın sesi olmaya, onların beklenti ve taleplerini en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız."

Sertçelik'in adaylık açıklaması, partililer tarafından coşkuyla karşılanırken, seçim sürecinde CHP'nin Karaman'da iddialı bir şekilde yarışacağı belirtiliyor.

Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik,

Ermenek Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozcu,

Kazımkarabekir Belediye Başkan Adayı Hasibe Koçak,

Ermenek / Kazancı Belediye Başkan Adayı Haydar Çalışkan olmuştur.

chp1.jpg

chp2.jpg

chp3.jpg

chp5.jpg

chp7.jpg

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber