Karaman’da Bulunan Motosiklet Helal Malmış Dedirtti

Karaman’da Bulunan Motosiklet Helal Malmış Dedirtti

Karaman’da, 10 yıl önce çalınan bir motosiklet, jandarmanın denetimleri sırasında bulunarak sahibine teslim edildi.

Karaman'da 10 yıl önce çalınan motosiklet jandarmanın denetimleri sırasında bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanı içerisinde yaptıkları rutin denetimler sırasında bir motosikleti durdurdu. Yapılan kontrolde motor ve şase numarası kazılı olan motosikletten şüphelenen ekipler, motosikleti geniş çaplı sorguladı. Yapılan sorgu ve incelemelerin sonunda motosikletin 10 yıldır çalıntı olarak arandığı tespit edildi. Motosiklet kullanan şahıs ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, motosiklet gerçek sahibine teslim edildi.

Jandarmanın, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalarının kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edeceği kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber