Eğitimde Özel Başarı Koleji Farkı

Eğitimde Özel Başarı Koleji Farkı

TEOG sınavında Özel Başarı Koleji öğrencileri tarihi bir rekora imza attılar.

Karaman Özel Başarı Koleji'nden yapılan açıklamada;"Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimizin 23-24 Kasım 2016 ve 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde girdikleri Merkezi Ortak Sınavı'nın (TEOG) açıklanan kesin sonuçlarına göre;

Bir öğrencinin değil bütün öğrencilerimizin ortalaması Karaman'ın bu zamana kadar ki En Yüksek Yerleştirme Puan Ortalamasını (YEP) 467.518 'dir.

Ayrıca 17 Öğrencimiz 120 soruda 120 doğru yaparak bütün soruları doğru cevaplamış, YEP ortalamasına göre 490 puanın üzerinde 24 öğrencimiz, 470 puanın üzerinde 72 öğrencimiz ve 450 puanın üzerinde ise 93 öğrencimiz yer alarak  büyük bir rekora imza atmışlardır."

Konu ile ilgili açıklama yapan yeni Okul Müdürü Doğan Yeğin; "Okulumuzda her zaman kitlesel başarıyı hedefledik. Kitlesel başarıda Karaman'da 1 numara olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu başarıda ki en önemli faktör ise öğretmenlerimizin birbirleri ile, yönetim ile ve en önemlisi de öğrenciler ile iyi iletişim kurmalarıdır.

Ekip ruhunu asla kaybetmeyen Başarı Ailesi'nin üyesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder ve bu başarının mimarı olan emeklerini esirgemeyen değerli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber