HOKAF’dan Ödüllü Logo Yarışması

HOKAF’dan Ödüllü Logo Yarışması

Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) Basın ve Medya Birimi, Federasyonun vizyon ve yenileme çalışmaları kapsamında 'Logo Yarışması' düzenleme kararı aldı.

Söz konusu yarışmayla ilgili olarak HOKAF Başkanı Zekeriya Arslan, "Karaman’ın ve Hollanda’nın tarihi, kültürel figürleri ve özdeşleşmiş değerleri çerçevesinde hazırlanmasını istediğimiz logomuzun; yenilikçi çizgiler ve modern yapısı ile HOKAF’ın vizyonunu en iyi şekilde temsil edebilecek kriterde olması önceliğimizdir. Teknik şartnamemize uygun olarak hazırlanmış ve tarafımıza en geç 20 Temmuz Çarşamba günü saat: 23.59'dan (TSİ) önce ulaşmış olan logolar içerisinden, komitemiz kararını verecek ve 1'nci olan yarışmacımıza 350,00 Euro para ödülümüz olacaktır. Yönetim Kurulumuz ve HOKAF’a gönül vermiş tüm arkadaşlarımız adına ulusal ve uluslararası yarışmacılarımıza şimdiden başarılar dilerim." açıklamasında bulundu.

Ayrıntılı bilgi ve teknik şartnameye www.hokaf.nl sitesinde, Logo Yarışması bölümünden ulaşabilirsiniz. Hazırlanan logolar info@hokaf.nl gönderilecektir.

hokaf-post.jpg

zekeriya-arslan.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber