HOKAF’dan Yardım Kampanyası

HOKAF’dan Yardım Kampanyası

Hollanda Karamanlılar Federasyonu ihtiyaç sahipleri için çağrıda bulundu.

Hollanda’da yaptıkları çalışmalar ile Karamanlıların takdirini alan HOKAF (Hollanda Karamanlılar Federasyonu) içinde bulunduğumu ayların güzelliğine yakışır bir kampanya başlattı.

Yardım kampanyasına ilişkin olarak yapılan açıklamada;

“Bildiğiniz üzere zor günlerden geçiyoruz. Yaşam ve sosyal alanlarımız daraldı. Iş imkanlarının kısıtlanması ile maddi sıkıntıya düşenlerimiz oldu. Yaşlılarımız, hasta veya yakınları günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek için evinden çıkamaz duruma geldiler. Bunların yanı sıra yaklaşan mübarek Ramazan ayının, alıştığımızdan farklı ve hüzünlü geçeceğini bilmek, sofralarımızı eş dost ile şenlendiremeyip, beraber iftar yapma sevincinden mahrum kalacak olmak hepimizi ziyadesiyle üzdü. 

Bizler de Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) olarak, bu zor süreçte Hollanda ve Karaman'da yaşayan, yardıma ihtiyacı olan insanlarımızı tespit edip, el uzatmak istiyoruz. Gıda ve zaruri ihtiyaç paketleri hazırlayıp, dağıtmaya karar kıldık. Amacımız; soframızda yemeğimizi paylaşamamanın verdiği hüznü, mutluluğa çevirmektir.  Bu kararı alırken, göz önünde tuttuğumuz bir diğer önemli konu ise; gıdaların helal olması ve yardım edilen kişilerin gizli kalmasıdır. 

"Sağ elin verdiğini, sol el bilmesin" sözü düsturumuzdur. 

"Birlikten kuvvet doğar" sözünün verdiği güçle, siz değerli iş insanlarımızın vereceği destek ile daha çok ihtiyaç sahiplerine el uzatabilmeyi ümit ediyoruz. Yapacağınız yardımlar için aşağıda hesap numaramız yazmaktadır.
HOKAF Yönetimi olarak şimdiden hepinize çok teşekkür ediyoruz.” Denildi.

HOKAF "Hollanda Karamanlılar Federasyonu"
Hesap Numarası : NL67 INGB 0007 0453 79 

hokaf2.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber