Hollanda İle Karaman Arasında Köprü Olmaya Çalışıyoruz

Hollanda İle Karaman Arasında Köprü Olmaya Çalışıyoruz

Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF) ve Hollanda MÜSİAD ortak çalışmalar yapacak

HOKAF Yöneticileri Mustafa Duyar ve Hasan Güzel Karaman Belediyesi ve Karaman’da basın kurumlarına ziyaretler düzenlediler.

Bu ziyaretler kapsamında Karaman Habercisi Selman Çolak’ı da ziyaret eden HOKAF Yönetimi Karamanlı gurbetçilerin Karaman ekonomisine ne gibi katkıları olacağı konusunda çalışmalar yaptıklarını anlattılar.

Özellikle son günlerde Karaman için bir fırsata dönüşmesi beklenen Serbest Bölge konusunda yurtdışında birikimleri olan vatandaşlarımızın hem birikimlerini sağlıklı bir şekilde yatırıma dönüştürmek hem de Karaman ile Hollanda arasında ekonomik bir köprü olarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak için çalışmalar yapılacak.

İlerleyen günlerde bu çalışmalar kapsamında Karaman’dan iş adamları ve yöneticilerden oluşan bir heyetin Hollanda’da misafir edilmesi planlanıyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber