Karaman Belediyesi, Mümine Hatun Çarşısı'nı Hizmete Açtı

Karaman Belediyesi, Mümine Hatun Çarşısı'nı Hizmete Açtı

Karaman Belediyesi, kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satış yapabilecekleri Mümine Hatun Çarşısı'nı açtı.

Karaman Belediyesi'nin önemli projelerinden biri daha hizmete girdi. Karamanlı kadınları desteklemek amacıyla yapılan Mümine Hatun Çarşısı, düzenlenen törenle açıldı.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslara katılanların ve evlerinde ürettikleri el işleri ile ürünlerini sergileme ve satma imkanı bulacağı Mümine Hatun Çarşısı, Karaman Adliyesi arkasındaki alanda hizmete girdi. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın katılımıyla gerçekleşen açılışta, Başkan Kalaycı hanımların üretimlerine desteklerinin süreceğini vurguladı.

Başkan Kalaycı, "Burada güzel bir el işleri çarşısı oluşturduk. Bu çarşıda hanımlarımız, emekleriyle ürettikleri ürünleri satıp aile ekonomisine katkı sağlayabilecekler. Hanımlarımızın her zaman yanındayız ve desteklemeye devam edeceğiz. Tüm hanımlarımızı ve vatandaşlarımızı Mümine Hatun Çarşısı'na bekliyoruz. Karaman'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Açılış sonrasında Başkan Kalaycı, çarşıdaki stantları ziyaret etti.

Karaman’da Mümine Hatun Çarşısı Hizmete Açıldı

Karaman’da Mümine Hatun Çarşısı Hizmete Açıldı

Karaman’da Mümine Hatun Çarşısı Hizmete Açıldı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber