Karaman Milli Eğitime Ziyaretler

Karaman Milli Eğitime Ziyaretler

Karaman İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt’a yapılan ziyaretler

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Başmüfettişi olan Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt ve milli eğitim yöneticileri tarafından karşılanan Maarif Başmüfettişi Mevlüt Kuntoğlu'na ilimiz eğitim  öğretim faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirme sonrasında kendisiyle fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Abdurrahman Kurt'un ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtmesinin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla ziyaret son buldu.

AK Parti Karaman İl Teşkilatından Ziyaret

Ak Parti’nin Yeni Karaman İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt'u makamında ziyaret etti.

Teşkilat üyeleri; İrfan Kaygısız, Ali İhsan Alanlı, Adem Töplek, Ahmet Göregen ve Feyzullah Tunç’tan oluşan heyet yeni yönetim yapılanması hakkında bilgi verirken Milli Çalışmaları hakkında fikirlerini sundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Abdurrahman Kurt, Karaman'ın eğitim alanında benzer ölçekteki şehirler arasında iyi bir konumda olduğunu belirterek daha iyiye ulaşmak için ilimizin kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğinin önemli olduğunu ifade etti. Misafirlere eğitim öğretim çalışmaları ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler veren Kurt, ziyaret dolayısıyla Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

27093119_1.jpg25171723_4.jpg


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber