Karaman Muaythai Takımından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet  Çalışkan'a Ziyaret

Karaman Muaythai Takımından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a Ziyaret

Ankara'da yapılan Okul Sporları Liseler Arası Türkiye Muaythai Şampiyonası'na Karamanlı sporcular damgasını vurdu. Karaman takımı, şampiyonada 2 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak önemli bir başarıya imza attı

Okul Sporları Liseler Arası Türkiye Muaythai Şampiyonası 29 Mart- 1 Nisan tarihlerinde Ankara'da yapıldı. Şampiyonada 2 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük elde eden Karamanlı sporcular, Türkiye Muaythai Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Celalettin Gözel ve Antrenör Hasan Hüseyin Şevik, Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret etti.

Türkiye Muaythai Federasyonu Karaman Muaythai İl Temsilcisi Celalettin Gözel, şampiyonaya ilişkin İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a bilgi verdi. Celalettin Gözel, "29 Mart- 1 Nisan tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Liseler Türkiye Şampiyonasında sporcularımız yarıştıkları kategorilerde Türkiye dereceleri elde ederek şehrimize geri döndüler.  Karaman Muaythai takımı aldığı madalyalarla Karaman'ı en iyi şekilde temsil etti. Bu başarıda emeği olup sporcularımıza gece gündüz demeden emek veren antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Karaman Muaythai ailesi olarak spor disiplin ve ahlakıyla gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Başarılı sporcuları elde ettikleri derecelerden dolayı kutlayan Karaman İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğrencilerin okul çağında sporla ilgilenmesi ve ilgilendikleri spor dalında Türkiye dereceleri elde etmelerinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Çalışkan, "Ramazan ayı bizim ve öğrencilerimiz için bereketli geçti diyebilirim. Sporcu öğrencilerimiz şampiyonalarda Türkiye dereceleri elde ettiler. Bizler için gurur vesilesi olan çocuklarımızın farklı branşlarla sayılarının daha da artması önem arz ediyor. Bu sebeple özellikle bu yıl okul sporlarına yönelik kulüp çalışmalarıyla sportif çalışmalarını daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyor ve onları yetiştiren aileleri ile antrenörlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaret, sporcu öğrencilere hediye verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

14152306-may-thay.jpg

14152146-1.jpg

14152153-2.jpg

14152200-3.jpg

14152207-4.jpg

14152213-5.jpg

14152219-6.jpg

14152224-7.jpg

14152230-8.jpg

14152236-9.jpg

14152243-10.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber