Karaman'da Kurbanlık Satışları Başladı

Kazımkarabekir'de Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Kurbanlıklar Sizi Bekliyor!

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Kazımkarabekir ilçesinde kurbanlık koyun yetiştiriciliği yapan Süleyman Dal, kaliteli ve uygun fiyatlı kurbanlık koyunlarıyla dikkat çekiyor. Karaman'ın bu küçük ilçesinde doğayla iç içe büyüyen koyunlar, titizlikle yetiştirilerek müşterilere sunuluyor.

Süleyman Dal, kurbanlık koyunların kilo hesabıyla satıldığını belirtiyor ve fiyatların cazip olduğunu ifade ediyor. Hem kaliteli hem de ekonomik bir kurbanlık arayanlar için oldukça cazip bir seçenek sunuyor. Ayrıca hayvanlar damızlık olarak da değerlendirilebiliyor.

Kurban pazarlarının açılmasına kadar, Kazımkarabekir'den kurbanlık satışları devam edecek. Ancak, pazarların faaliyete geçmesiyle birlikte kurban satış noktalarında da teslimatlar yapılabilecek. Bu sayede, bölge dışından gelen müşteriler de kolaylıkla ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Kazımkarabekir ilçesindeki yetiştirici Süleyman Dal, uygun fiyata kaliteli kurbanlıklar için iletişime geçilebileceğini vurguluyor. Bu fırsatı kaçırmamak ve sevdiklerinizle birlikte anlamlı bir bayram geçirmek için Süleyman Dal ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim telefonları : 0530 935 12 93 -  0541 368 43 91

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber