Karaman'da Millet İttifakı Seçim Çalışmaları

Karaman'da Millet İttifakı Seçim Çalışmaları

MİLLET İTTİFAKI KAPI KAPI GEZİYOR: “MİLLETİN DERDİNİ MİLLET İTTİFAKI ÇÖZECEK”

Karaman'da Millet İttifakı milletvekili adayları Av. İsmail Atakan Ünver, Yusuf Baştuğ ve Hasan Ehliz Karaman’ı kapı kapı dolaşıyor. Esnafı ziyaret eden adaylar, sorunları dinleyip projelerini anlatıyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ahmet Recai Evcen ve il-ilçe yöneticileri, ittifak ortakları Gelecek Partisi ve Saadet Partisi yöneticileri ile birlikte, güne TEKMARSAN Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek başlayan Millet İttifakı milletvekili adayları Av. İsmail Atakan Ünver, Yusuf Baştuğ ve Hasan Ehliz, ardından çarşı esnafının kapısını çalarak çözülmesi gereken sorunları ve Millet İttifakı iktidarında neler yapılacağını anlattı. 

STOPAJI SIFIRLAYACAĞIZ 

Vatandaşın derin bir yoksulluk içerisinde olduğunu ve AKP-MHP iktidarının çizdiği pembe tablonun gerçeklerden çok uzak olduğunu belirterek, Millet İttifakı’nın var gücüyle çalışarak toplumun tüm kesimlerinin derdine derman olacağını söyleyen CHP Karaman Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İsmail Atakan Ünver, iktidara geldiklerinde hiçbir esnafın BAĞKUR primini ödeyemediği için başı yerde gezmeyeceğini, iş yerlerinin kapısında icra memurlarının gözlenmeyeceğini söyledi. Ünver, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Esnafımız stopaj yükünün ezilmeyecek. Stopajı sıfırlayacağız. BAĞKUR ve SSK prim borçlarının faizlerini sileceğiz. Anaparalarını uygun vadede takside bağlayacağız. Hep birlikte güzel günleri yaşamayı hak ediyoruz. İnanıyorum ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizlerin özlem duyduğu o güzel günleri tekrardan milletimize yaşatacak. Milletin derdini Millet İttifakı çözecek.” 

MİLLETİMİZ İÇİN GELİYORUZ 

Evinin geçimini sağlamaktan başka derdi olmayan vatandaşın ekonomik krize dayanacak gücü kalmadığını ifade eden 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ, “Halkımıza, esnafımıza, işçimize, öğrencimize, emeklimize ve çalışanımıza reva görülen bu durumu değiştireceğiz. Halkımızın dayanacak gücü kalmadı biliyoruz. Çok az kaldı. 15 Mayıs sabahından başlayarak, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı, dertlere derman olacak. Haram ve kul hakkı yemeyecek. Milletine sırtını dönmeyecek. Bu yağma ve saltanat düzeni 15 Mayıs sabahı son bulacak. Birileri gibi kendimiz için değil, milletimiz için geliyoruz.” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen 3. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Ehliz, Millet İttifakı'nın iktidara geldiği zaman esnafı yalnız bırakmayacağını ve Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirtti. Ehliz; “Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vadediyoruz.” diye konuştu. 

05.jpg

03.jpg

02.jpg

00.jpg

09.jpg

06.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber