Karaman’da Otomobil Takla Attı

Karaman’da Otomobil Takla Attı

Karaman’da öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi

Karaman’da bugün öğle saatlerinde Mut Caddesi ile Yunus Emre Caddesinin kesiştiği kavşak civarında meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi.

Hafif yağış ve fırtına nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği düşünülen 70 FT 436 plakalı otomobil kavşağa yaklaştığı sırada park halinde bulunan araca çarparak takla attı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen emniyet ve sağlık ekiplerine haber verirken bir yandan da takla atan araçtan sürücüyü çıkarmak için yardıma gittiler.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü vatandaşların da yardımıyla aracından çıkartılırken bir süre trafiğe kapanan yol otomobilin yol dışı edilmesinin ardından normale döndü.

56422404_10216489696028102_145207187805831168_n.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber