Saray Holding Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimine Davet Ediyor

Saray Holding Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimine Davet Ediyor

Saray Holding'ten Önemli Duyuru: Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimi İcra Edilecek

Karaman'ın köklü sanayi kuruluşlarından SARAY HOLDİNG, değerli büyükleri için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Tarih: 15 ARALIK 2023
Yer: Aktekke Camii, Dikbasan Camii, Arapoğlu CAMİİ, Yunus Emre Camii ve Üniversite Camii
Saat: Cuma Namazı öncesi

SARAY HOLDİNG'in kurucularından rahmetli Hacı Adnan ÖZDAĞ'ın vefatının 28. yıl dönümü, hayırsever insan Durhasan ÖZDAĞ'ın vefatının 54. yıl dönümü, anneleri hayırsever insan Semiha ÖZDAĞ'ın vefatının 4. yıl dönümü ve tüm vatan şehitleri ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizin ruhları için düzenlenecek olan Hatm-i Şerif ve Mevlid-i Şerif Merasimi'ne tüm vatandaşlar davetlidir.

Etkinlik kapsamında geleneksel etli pilav dağıtımı da gerçekleştirilecektir. Bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek, sevdiklerimizi yâd etmek ve dualarla anmak için tüm Karamanlıları bekliyoruz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber