Yeşilay Haftası Mesajı

Yeşilay Haftası Mesajı

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'den Yeşilay Haftası Mesajı;

Çocuklarımızın ve gençlerimizin her yönden sağlıklı bireyler olarak yetişmesi ülkemizin geleceğini aydınlatacak yegane yoldur.

Bu yolda en büyük engellerden biri olan sigara, alkol ve bağımlılık yapan maddelerin, ruh ve bedende yol açtığı tahribatın gözler önüne serildiği Yeşilay Haftasında; bu alışkanlıkların birey, aile ve topluma verdiği zararları ortaya koyan Yeşilay Derneği ise insanlarımıza bu yanlış alışkanlıklardan kurtulmak için önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bizde ilimiz genelinde her türlü olumsuzlukla mücadelede gösterdiğimiz hassasiyeti; çocuklarımız ve gençlerimizin akıl, beden ve ruh sağlığını tehdit eden her türlü konuda da kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu hassasiyetle Yeşilay Haftasını kutlar, bu konuda duyarlı ve bağımlılıklarından kurtulmuş bir toplum olmamızı temenni ederim.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber