Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray'da Altyapı Çalışmalarını Değerlendirdi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray'da Altyapı Çalışmalarını Değerlendirdi

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Altyapı Çalışmalarının Yaz Sezonunda da Devam Edeceğini Belirtti.

Aksaray'da yapılan altyapı çalışmalarını değerlendiren Başkan Dinçer, bu yaz sezonunda da gerekli görülen noktalarda çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, "Yaptığımız yatırımlarla planlı ve düzenli büyümenin önünü açıyoruz" dedi.

Altyapıda eksikliği yaşanan mahallelerde belirlenen plan istikametinde çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeni Sanayi Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke hattı çalışması başlattı. Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki çalışmanın yoğun bir mesai harcanarak kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, "Şehrimizin planlı ve düzenli büyümesi için altyapı olmadan üstyapı olmaz düşüncesiyle yola çıktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana Aksaray'ın uzun yıllar altyapı ihtiyacını karşılayacak çalışmalara imza atarak şehrimizin gelecek yıllara daha düzenli ve planlı büyümesine imkan sağladık" dedi. Başkan Dinçer, altyapı çalışmalarının yaz mevsimi boyunca gerekli noktalarda da süreceğini işaret ederek, planlı çalışmalar neticesinde sağlıklı altyapıya ve konforlu üstyapıya sahip marka şehir inşa edildiğini kaydetti.

Başkan Dinçer: “yaptığımız Yatırımlarla Planlı Ve Düzenli Büyümenin Önünü Açıyoruz”

Başkan Dinçer: “yaptığımız Yatırımlarla Planlı Ve Düzenli Büyümenin Önünü Açıyoruz”

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber