Bayram Tatili İçin Çıktıkları Yol Kana Bulandı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Bayram Tatili İçin Çıktıkları Yol Kana Bulandı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Bayramı geçirmek için İstanbul'dan memleketleri Diyarbakır'a gitmek için yola çıkanların bulunduğu otomobil Aksaray'da kaza yaptı.

Bayramı geçirmek için İstanbul'dan memleketleri Diyarbakır'a gitmek için yola çıkanların bulunduğu otomobil Aksaray'da kaza yaptı. Kazada 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray - Adana Kara yolunun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için İstanbul'dan memleketleri Diyarbakır'a gitmek için yola çıkan L.K. (30) idaresindeki 34 FMA 976 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak refüje takla attı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü L.K. ve otomobilde bulunan H.K. (37), Asel Keskin (3), Ö.A.K. (5) H.A.K. (4) ve M.B. (6) yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzenine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan 3 yaşındaki Asel Keskin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, H.K.'nin 8 aylık hamile olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bayram Tatil Yolu Kana Bulandı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Bayram Tatil Yolu Kana Bulandı: 1 Ölü, 5 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber