Aksaray'da Hakkında 18 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Aksaray'da Hakkında 18 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

"Aksaray'da Kasten Adam Öldürme ve Yaralama Suçundan Aranan Şahıs 18 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Yakalandı"

Aksaray'da kasten adam öldürme ve yaralama suçundan aranan ve hakkında 18 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, aranan firari şahıslara yönelik çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kasten adam öldürme ve yaralama suçundan aranan firari İ.A. (58) isimli şahsın peşine düştü. Şahsın Aksaray merkezde bir ikamette saklandığı bilgisini alan ekipler Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler şahsı yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şahıs buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber