Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı

Karaman’da bu yıl 2. Si düzenlenecek olan ‘ Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda fuarı ‘ 26 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.

Karaman Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığının destek verdiği Tarım Hayvancılık Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin denetiminde düzenlenirken, Fuar 26-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karaman Fuar ve Kongre merkezinde düzenlenecek olan ve 26-29 Ekim 2017 tarihinde saat 10:00-17:00 arası ziyarete açık olacak Fuarda, Karaman’da üretimi yapılan tarımsal araç ve gereçler ile ürünlerin tanıtım stantları ayrıca Türkiye çapında çeşitli bölgelere ait yöresel ürünlerinde sergileneceği fuara, bölge üreticisi ve çiftçisinin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber