Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başlıyor

Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı Başlıyor

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, bu yıl ikincisini düzenledikleri Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına tüm Karaman'ın sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, bu yıl ikincisini düzenledikleri Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarına tüm Karaman'ın sahip çıkması gerektiğini söyledi. 

Muğlu, fuarla ilgili bilgi vermek üzere oda binasında fuar organizasyonu yetkilisi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Muğlu, geçen yıl ilk defa gerçekleştirdikleri fuarın bu yıl ikincisini düzenlemenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Bu yıl geçen yıl gördükleri eksiklerin giderilip, Karaman'a yakışır bir organize yapıldığını ifade eden Muğlu, "İlk fuarımızı kapalı pazar alanında yapmıştık. Bu yıl fuarımızı yeni faaliyete geçen Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenliyoruz. 2 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık alanımız var. Dışarıdan gelen birçok firma bulunuyor. Bu fuar sadece Ziraat Odasının değil Karaman'ın fuarı. Üreticimizi tarım alanındaki yeniliklerle tanıştırmak, ilimizin tarımını tanıtmak istiyoruz. Fuarımız 26 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek" dedi.
Fuarı organize eden firmanın yetkilisi Şafak Arıkan ise tüm hazırlıkların tamam olduğunu ifade ederek, "Fuarımıza 65 firma katılıyor. Mekan çok güzel. Çalışmalar tamamlandı. Komşu il ve ilçelerimizde bulunan tam bin 248 tane muhtarımızla iletişime geçtik. Oralarda tanıtım çalışmalarımızı yaptık. Kent merkezindeki yönlendirme tabelalarını yerleştirdik. Kente fuar için gelen bir kişi kimseye sormadan levhaları takip ederek direkt fuar alanına gelebilecek. Geçen seneki fuarı 25 bin kişi gezmişti. Bu yılki hedefimiz 35 bin" şeklinde konuştu.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber