Karaman Analig Tenis Takımlarından Büyük Başarı

Karaman Analig Tenis Takımlarından Büyük Başarı

Karaman Analig Tenis Takımlarından Büyük Başarıya İmza Atıldı.

Karaman Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) kız ve erkek tenis takımı, Mersin’de düzenlenen grup müsabakalarında çeyrek finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Tenis Grup müsabakalarına tenis antrenörü Adem Alpsoy eşliğinde hazırlanan Karaman ANALİG kız ve erkek takımı, gruplarında ilk 3’e girerek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

17 ilin yer aldığı grup müsabakalarında çeyrek finale yükselen Karaman ekibi, 3-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında yine Mersin’de düzenlenecek müsabakalarda yarı final bileti alabilmek için mücadele edecek.

Karaman’ın 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Lig’inde güzel bir sezon geçirdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Mersin’de düzenlenen grup müsabakalarında çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Karaman Analig tenis kız ve erkek takımlarını tebrik ederek, çeyrek final müsabakalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber