Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Karaman'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

 Karaman Valisi Sn. Tuncay Akkoyun başkanlığında ilimizde yapımı tamamlanan, devam eden ve 2023 yılı yatırım programında yer alan projelerin değerlendirildiği 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikte gerçekleşen toplantıda 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla Karaman il genelinde yapılan yatırım verilerini paylaşan Vali Tuncay Akkoyun, “2023 yılında ilimiz genelinde, mahalli idarelerimizin yatırımları dahil toplam 170 adet proje üzerinde çalışılmaktadır. Projelerimize ait toplam tutar 18.3 milyar TL ’dir. 170 Proje’nin; 65’i Bölge Müdürlüklerimize, 28’i İl Özel İdaresine, 34’ü İl Müdürlüklerine, 1’i Üniversiteye, 30’u Belediyemize, 6’sı Toplu Konut İdaresine, 6’sı da İl Özel İdare İşbirliğinde KOP İdaresine aittir.” şeklinde konuştu.

Akabinde üzerinde çalışılan projelerin 28’inin 2023 yılı Haziran sonunda tamamlanmış olduğunu belirterek diğer projeler üzerinde de çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vali Akkoyun, projelerde emeği geçen herkese teşekkür edip, yatırımların ilimiz için hayırlı olmasını diledi.

Toplantının devamında İl Koordinasyon Kurulu üyeleri tarafından yatırım projeleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirilip, bilgiler aktarıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Karaca,İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, Belediye Başkan Vekili Mustafa Karaardıç, Bölge Müdürleri,İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve kurum amirleri de katıldı.

whatsapp-image-2023-07-20-at-163455-1.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber