Karaman'ın Ayrancı İlçesinde İki Projenin Protokolleri imzalandı

Karaman'ın Ayrancı İlçesinde İki Projenin Protokolleri imzalandı

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’ un katılımıyla KOP İdaresi tarafından Ayrancı ilçesinde yapılacak olan iki projenin protokolleri imzalandı.

Protokolleri imzalanan projeler ile Ayrancı ilçesi Kıraman köyünde yapılacak kapalı Sistem sulaması ile 31 Hektar alanın sulanması ve Ağızboğaz köyünde Hayvan İçme Suyu Tesisi (HİS) yapılması planlanmaktadır.

KOP İdaresi Başkanı Dr.Murat Karakoyunlu’nun katıldığı imza töreninde, KOP İdaresinin ilimizin ve KOP Bölgesinin gelişmesi için verdiği desteklerin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Vali Tuncay Akkoyun “KOP İdaresi İlimizde özellikle geçen ay temelini attığımız Elma Borsasına ve diğer projelere büyük destekler sağladı. Toplam maliyeti 9 buçuk milyon olan Projelerin hazırlanmasında başta KOP başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Projelerimizin ilimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-07-21-at-124704-1.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber