Karaman FK'da Yeni Lig, Yeni Stadyum Heyecanı

Karaman FK'da Yeni Lig, Yeni Stadyum Heyecanı

Karaman Futbol Kulübü Yeni Stadyum İle Yeni Bir Sayfaya Başlamaya Hazırlanıyor

Karaman Futbol Kulübü, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ile son bir hafta içinde gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Kulüp yetkilileri, Vali Akkoyun'un her zaman kulübün yanında olduğunu ve gösterdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un görevine başladığı ilk günden bu yana kulübün içinde bulunduğu sorunlarla yakından ilgilendiği ve bu sorunların çözümü için büyük çaba sarf ettiği belirtildi. Kulüp yetkilileri, Vali Akkoyun'un, kulübün menfaatleri doğrultusunda elinden gelenin fazlasını yaparak camianın sevgisini kazandığını vurguladı.

Açıklamada, Vali Tuncay Akkoyun'un özellikle Karaman Yeni Stadyumu'nun bitirilmesi için gerekli çabayı gösterdiği ve kulüp ile şehrin iyi yerlere gelmesi için özveriyle çalıştığı ifade edildi.

Karaman Futbol Kulübü olarak, Vali Tuncay Akkoyun'a değerli destekleri ve camiaya gösterdiği teveccüh için bir kez daha teşekkür edildi. Ayrıca, gelecekte de Karaman'a ve kulübe yaptığı hizmetlerde yanlarında olacaklarının altı çizildi. Camia olarak Vali Akkoyun'a minnettarlık duyulduğu ve işbirliği içinde başarılı çalışmalara imza atmayı sürdürecekleri vurgulandı.

Son olarak, Karaman Futbol Kulübü'nün  Vali Tuncay Akkoyun ile sağlamış olduğu olumlu işbirliğinin devam etmesi temennisiyle açıklama sona erdi.

dsc-8705.jpgdsc-3770.jpgdsc-3762.jpgdsc-3371.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber