Karaman Valisi Akkoyun'dan Özyurt Köyü Ziyareti

Karaman Valisi Akkoyun'dan Özyurt Köyü Ziyareti

Karaman'da Özel İdare Ova Yollarında Çalışıyor

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Kâzımkarabekir-Özyurt arasında Karaman İl Özel İdaresi tarafından devam eden 1. kat sathi kaplama asfalt çalışmasını yerinde incelemek üzere bölgede bulundu. İncelemeler sırasında Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri'nden bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Vali Tuncay Akkoyun, Özyurt köyünde bir araya gelerek vatandaşlarla yakından ilgilendi. Köy halkının ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, köyde yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak beraberinde bulunan birim yetkililerine talimatlar verdi.

Özyurt köyü programına Kâzımkarabekir Kaymakamı Ramazan Aykut Saka, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Kenan Ay, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Kâzımkarabekir ilçe müdürleri de katılım gösterdi. Toplantıda, bölgedeki yol yapım çalışmalarının ilerleyişi hakkında bilgi alındı ve bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik çözümler konuşuldu.

ozelidare1.jpg

ozelidare12.jpg

ozelidare13.jpg

ozelidare14.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber