Karaman'da Balık Keyfi Yeni Mekanında Sürüyor

Karaman'da Balık Keyfi Yeni Mekanında Sürüyor

Deniz Yıldızı Balıkçılık, İmaret Camisi Çevresinde Yenilenen Yerinde Hizmetinizde!

Karaman'da kaliteli deniz ürünleri ve taze balıklar arayanların vazgeçilmezi olan Deniz Yıldızı Balıkçılık, artık yeni mekânında müşterilerine hizmet sunuyor.  Deniz Yıldızı Balıkçılık, İmaret Camisi'nin civarında lezzet dolu deniz ürünleriyle damakları şenlendiriyor.

Karaman'da Deniz Yıldızı Balıkçılık, uzun yıllardır Perşembe Pazarı'nın en sevilen adreslerinden biri olarak hizmet veriyordu. Yenilenen yerinde, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, deniz ürünlerinin en tazesini sofralarınıza taşıyor. Geleneksel balıkçılık tecrübesi ve özverili çalışanlarıyla, kaliteden ödün vermeden güvenilir ve sağlıklı ürünler sunuyor.

Yenilenen yerinde balık keyfini dostlarınız ve ailenizle birlikte doyasıya yaşamanızı sağlıyor. Misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda hizmet sunarken, kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturuyor.

Menüsünde, mevsime göre değişen zengin deniz ürünleri seçenekleri bulunuyor. İster balık, ister deniz mahsulleri sevenlerdenseniz, her damak tadına uygun seçenekleri bulabileceğiniz bir menü sunuyoruz. Özenle hazırlanan balık tabakları, mezeler, salatalar ve daha birçok lezzetle sofranızı süslüyoruz.

Farklı balıkların pişirilmesi mezelerle sunulmasının yanı sıra hızlı bir balık keyfi yaşamak isteyenler için balık ekmek menüsü de sunulmakta.

deniz-1.jpeg

denizyildiz-1.jpeg

denizyildiz-1.jpg

denizyildiz-4.jpg

karamandenizyildiz-1.jpg

karamandenizyildiz-1.jpeg

karamandenizyildiz-5.jpg

 

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
2 Yorum