Karaman Kent Konseyi’nden Anneler Günü’ne Özel Konser

Karaman Kent Konseyi Başkanlığı, Anneler Günü münasebetiyle Karaman Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde özel bir konser düzenledi.

Bu anlamlı etkinlikte Koro Akademi (Karaman Türk Halk Müziği) topluluğu, değerli Türk halk müzikleri ve şiir dinletisi ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Hüseyin Gerçek’ten Teşekkür Mesajı

Karaman Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Gerçek, Anneler Günü etkinliği sonrasında yaptığı açıklamada, desteklerini esirgemeyen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gerçek, “Ana bizim hep baş tacımız olmuştur. İnancımızda analarımızın ayağının altına cenneti koymuştur. İşte ana bizim için o kadar kutsal, o kadar değerlidir. Annelerimiz için çalışmaya, onların istek ve arzuları için gayret etmeye devam ediyoruz. Başta şehit anneleri ve Gazze’de zulüm altında yaşayan anneler olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Anneler Günü Karaman’da Coşkuyla Kutlandı

Karaman Kent Konseyi tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik, Anneler Günü'nü kutlamak ve annelere olan sevgiyi ifade etmek için mükemmel bir fırsat oldu. Karaman Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde, Koro Akademi'nin sunduğu Türk halk müzikleri ve şiir dinletisi ile Anneler Günü coşkuyla kutlandı.

1715674124710.jpg

1715674124700.jpg

1715674124693-1.jpg

1715674124678.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber