Total Energies Akaryakıt İstasyonuna Akaryakıt Satış Görevlisi Alınacak

Total Energies Akaryakıt İstasyonuna Akaryakıt Satış Görevlisi Alınacak

Ema Petrol Güvencesiyle Karaman Total Energies Akaryakıt İstasyonuna Satış Görevlisi Alınacak

Ema Petrol kalitesiyle hizmet veren Total Energies Akaryakıt İstasyonu, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, askerliğini yapmış 28-45 yaş aralığında erkek, dinamik ve güler yüzlü bir Akaryakıt Satış Görevlisi aramaktadır.

Bu pozisyonda, müşterilere hızlı ve nazik bir hizmet sunmak, istasyonun temizliğini ve düzenini sağlamak ve günlük işlemleri takip etmek gibi sorumlulukları olan çalışma arkadaşları alınacaktır.

İlgilenen adayların Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan istasyonumuza şahsen müracaatları rica olunur. Başvurular titizlikle değerlendirilecek ve uygun adaylarla en kısa sürede iletişime geçilecektir.

Ema Petrol - Total Energies Akaryakıt İstasyonu, sizleri dinamik ekibimizin bir parçası olmaya davet ediyor. Başvurularınızı bekliyoruz!

Total Energies Akaryakıt İstasyonu - Karaman EMA Petrol
Hamidiye Mah. 1856. Sok. No: 4 Küçük Sanayi Sitesi, 70100 (Atatürk Caddesi Üzeri)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber