Karaman'da Analig Masa Tenisi Grup Müsabakaları Karaman’da Yapılacak

Karaman'da Analig Masa Tenisi Grup Müsabakaları Karaman’da Yapılacak

2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Masa Tenisi Grup müsabakaları, 16-19 Haziran 2023 tarihlerinde Karaman’da yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması amacıyla hayata geçirilen ve bu yıl 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu olarak devam eden proje kapsamında Karaman’da 16-19 Haziran 2023 tarihleri arasında masa tenisi grup müsabakaları yapılacak.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek müsabakalara Karaman’ın yanı sıra Isparta, Burdur, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinden toplam 64 sporcu yarı finale yükselme mücadelesi verecek.

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 3 gün sürecek müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular 4-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Sivas’ta düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

KÜLTÜR GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Karaman’da 17 Haziran Cumartesi günü başlayacak 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Masa Tenisi Grup müsabakaları öncesi Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremde hayatını kaybeden sporcular ve vatandaşlar için saygı yürüyüşü yapılacak. Saygı yürüyüşü etkinliğinin ardından yine Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde sporcu kafilelerine kültür günü etkinliği düzenlenecek. Kültür gezisinde sporcular Aktekke Camii ve Türbesi, Karaman Müzesi ve Hatuniye Medresesini gibi tarihi ve kültürel mekânları gezme fırsatı bulacak.

2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Masa Tenisi Grup müsabakalarının teknik toplantısı ise 16 Haziran Cuma günü saat 14.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak.

analig-masa-tenisi-2.jpg

analig-masa-tenisi-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber