Şampiyonluk En Çok Onlara Yakıştı

Şampiyonluk En Çok Onlara Yakıştı

Karaman Sarıveliler Göktepe Ybo Öğrencilerinden Türkiye Şampiyonluğu geldi.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu beşinci sınıf öğrencileri Döndü Elif İbili ve Yiğit Ataullah Şimşek, Okul Sporları Küçükler Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Floor Curling Türkiye Şampiyonasına Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Mustafa Erdal eşliğinde hazırlanan beşinci sınıf öğrencileri Döndü Elif İbili ve Yiğit Ataullah Şimşek, 5 gün süren şampiyonada küçükler karma kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldular.

Döndü Elif İbili ve Yiğit Ataullah Şimşek’in bu başarıları ise eğitim gördükleri Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulunda büyük bir sevinçle karşılandı.

Okul sporları müsabakalarında madalyaların gelmeye devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Ankara’da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Floor Curling Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri Döndü Elif İbili ve Yiğit Ataullah Şimşek’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

goktepe-ybo-2.jpg

goktepe-ybo-3.jpg

goktepe-ybo-4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber