Karamanlı Judocu Hancı, Katıldığı İlk Türkiye Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazandı

Karamanlı Judocu Hancı, Katıldığı İlk Türkiye Şampiyonası’nda Bronz Madalya Kazandı

Karaman İbrahim Bey Ortaokulu beşinci sınıf öğrencisi Ayşe Ceren Hancı, Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığının 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Şampiyonasına judo antrenörü Aylin Dinler eşliğinde hazırlanan İbrahim Bey Ortaokulu judo takımı sporcularından Ayşe Ceren Hancı, sekiz müsabaka yaptığı şampiyonada bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu. Katıldığı ilk Türkiye şampiyonasında madalya kürsüsüne çıkmayı başaran Hancı’nın bu başarısı ise eğitim gördüğü İbrahim Bey Ortaokulunda büyük bir sevinçle karşılandı. Katıldığı ilk Türkiye şampiyonasında bronz madalya kazandığı için mutlu olduğu belirten Hancı, daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Karaman olarak okul sporlarında gelen başarılarla gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazanan İbrahim Bey Ortaokulu öğrencisi Ayşe Ceren Hancı ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

ayse-ceren-hanci-1.jpg

ayse-ceren-hanci-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber