Karaman'da Çavaş Ailesinin 8 Mart Geleneği

Karaman'da Çavaş Ailesinin 8 Mart Geleneği

Karaman'da akaryakıt alan kadınlara karanfil sürprizi.

Sektördeki güveni iki farklı istasyonla sürdüren Çavaş ailesi, Çavpet - Shell Akaryakıt İstasyonu ve Ema – Total Energies Akaryakıt istasyonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Her iki akaryakıt istasyonunda da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle istasyona gelen kadın müşterilerine karanfiller sunuldu.

Kendilerine karanfil takdim eden görevlilerine teşekkür eden kadınlar özel bir günde hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Firma yetkililerinden; “8 Mart Dünya Kadınlar günü, Anneler Günü, 23 Nisan gibi toplumumuzda yer alan özel günlerimizde müşterilerimiz için sürprizler yaparak onların mutluluklarını paylaşıyoruz. Bu artık Çavaş ailesinin değerli müşterine bir teşekkürüdür” şeklinde açıklama yapıldı.

cavas1.jpg

cavas2.jpg

cavas4.jpg

cavas3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber