Karaman'da Engelli Vatandaş Aracını Devirdi

Karaman'da Engelli Vatandaş Aracını Devirdi

Karaman'da 2.Toki Bölgesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Üç Kişi Yaralandı

Karaman'ın 2. Toki bölgesinde ikindi saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, engelli bir vatandaşın kullandığı tripörter belediye otobüsü ile karşı karşıya kaldığı sırada yan yattı. Kazada, otobüs içerisinde bulunan iki yolcu da hafif şekilde yaralandı.

Otobüsün kaza anındaki ani freni, içerisinde bulunan iki yolcunun düşmesine ve hafif yaralanmasına neden oldu. Ayrıca, otobüs önünde devrilen aracın engelli sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan ilk değerlendirmelerde, yaralıların durumlarının genel olarak iyi olduğu belirtildi.

Kazaya karışan engelli vatandaşın alkollü olduğu iddia edilirken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. 

Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri, trafiği düzenleyerek kazaya karışan araçların kaldırılmasını sağladı.

karamankaza-23.jpg

karamankaza-1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber