Karaman Amatör Kümede Heyecanlı Maçlar

Karaman'da bu hafta amatör kümede planlanan dört maçtan üçü oynandı.

Karaman Amatör Küme'de 31 Aralık 2023 tarihinde oynanan müsabakalarda futbol severlere heyecan dolu anlar yaşandı. İşte haftanın kritik maçları ve alınan sonuçlar:

Karaman Sanayi Sahası'nda Zorlu Mücadele:
Karaman Sanayi Sahası'nda oynanan ilk maçta Yunus Emre Gençlerbirliği ile Muzaffer Uğurspor karşı karşıya geldi. Mücadele 2-3'lük Muzaffer Uğurspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yunuskent Sahası'nda Goller Yağdı:
Yunuskent Sahası'nda iki güçlü takım karşı karşıya geldi. Karaman Anadolu FK, Dilbeyan Gençlikspor'u 10-0 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı.

Güneyyurt Gençlikspor'un Hükmen Galibiyeti:
Güneyyurt Sahası'nda Karaman İdman Yurdu'nun misafir takım olarak çıkmadığı müsabakada Güneyyurt Gençlikspor hükmen galip ilan edildi ve skor 3-0 oldu.

1453 Karaman Gençlikspor'dan Zorlu Zafer:
Yunuskent Sahası'nda oynanan son maçta 1453 Karaman Gençlikspor, Başyaylaspor'u 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Bu sonuçlarla birlikte Karaman Amatör Küme'de heyecan doruktayken, takımlar bir üst sıralama için mücadele etmeye devam edecek.

Karaman'da oynanan bu maçlar sonucunda puan durumu şu şekilde oluştu.

karamanamator.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber