Karaman’da Trafik Kazası

Karaman'da Kaza: Motokurye Otomobille Çarpışarak Yaralandı

Karaman'ın Sekiçeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında, M.E. yönetimindeki 70 ABJ 519 plakalı motokurye ile sokağa dönüş yapan O.C. idaresindeki 34 CKN 603 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motokurye yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, yaralı kuryeye hemen müdahalede bulundu.

Yerde yatan kuryenin yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından kuryenin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman’da Trafik Kazası

Karaman’da Trafik Kazası

Karaman’da Trafik Kazası

Karaman’da Trafik Kazası

Karaman’da Trafik Kazası

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber