Karaman'da Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Karaman'da Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen yürüyüşle, geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen terör saldırılarında hayatını kaybeden 12 asker şehitleri anıldı.

Karaman'da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donanmış bir şekilde sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Yürüyüş, Karaman şehir mezarlığındaki Garnizon Şehitliği'ne kadar devam etti. Burada gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından yapılan toplu dua ile şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf İslam Coşgun, yaptığı açıklamada, 12 vatan evladının vatan müdafası için kahramanca mücadele ederek şehadete yürüdüğünü belirtti.

Başkan Coşgun, "Şehitlerimiz, vatanları uğruna canlarını feda ederek en ulvi makama erişmişlerdir. Biz Ülkücüler olarak, şehitlerimizin her daim yoldaşı ve mirasçısıyız. Onların şehadet mertebesine ulaşmaları için dua eder, onların izinden gitmeye söz veririz. Ülkücü hareket, bölücü örgütlerin ve destekçilerinin her zaman karşısında olacaktır." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı M. Mustafa Gözel, Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu, STK temsilcileri ve birçok vatandaşın da katılım gösterdiği yürüyüş, terörü lanetleme ve şehitlere olan minnettarlığın bir ifadesi olarak gerçekleşti.

Bu anlamlı yürüyüşle, Karamanlılar bir kez daha birlik ve beraberlik içinde terörü lanetleyerek şehitlerine sahip çıktılar.

dscf3995.jpg

dscf4002.jpg

dscf4010.jpg

dscf4029.jpg

img-6681.jpg

img-6759.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber