Karaman’da İmren, Büyükköse ve Şen Ailelerinin Acı Günü

Karaman’da İmren, Büyükköse ve Şen Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da bugün üç vatandaşımız vefat etti.

Aslen Laleli olup Yunusemre Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Büyükköse (74) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Ocak Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Hürü Şen (83) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Ocak Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Mutlu olup Karaman’da ikamet eden, Karaman’ın eski esnaflarından ve Mis Süt Bayi Hacı Bayram İmren hayatını kaybetti.

91 yaşındaki İmren, İsmail İmren’in babası idi.

Karaman’da vefat eden İmren’in cenazesi yarın 04.01.2024 günü öğle namazına müteakip musallada kılınacak cenaze namazı sonrası Karaman Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber