Yeni Yılda Karaman'da Dünyaya Gözlerini Açtı

Yeni Yılda Karaman'da Dünyaya Gözlerini Açtı

Yeni Yıla Merhaba Derken Karaman'da Sevimli Bir Misafir Dünyaya Geldi

Türkiye ve Karaman, 2024'e "merhaba" derken, yeni yılın ilk gününde sevinç dolu bir olay yaşandı. İlk saatlerde dünyaya gelen bebeklerle dolup taşan hastanelerde, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de yılın ilk bebeği dünyaya "merhaba" dedi.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 01.01.2024 tarihinde saat 11:44'te sezaryen ile dünyaya gelen bebeğin ailesi, bu özel anı coşku ve sevinçle karşıladı. Yeni yılın ilk bebeklerinden biri olan Ayaz, sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtı.

Bebeğin babası Mehmet Korkmaz, bu mutlu anı paylaşarak duygularını şu şekilde ifade etti: "Bu durum çok güzel bir duygu. Yeni yılda doğmasını hiç beklemiyorduk, Rabbim nasip etti." Korkmaz ailesi, çocuklarına Ayaz ismini vermeyi düşündüklerini belirtirken, sevinçlerini dostları ve akrabalarıyla paylaştı.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği olarak, Korkmaz ailesini yürekten kutluyor; Ayaz bebeğin hayatının sağlık, mutluluk ve başarı ile dolu geçmesini temenni ediyoruz. Karaman'a ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak büyümesini diler, Korkmaz ailesine sağlık ve mutluluk dolu nice yeni yıllar geçirmelerini temenni ederiz.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber