Karaman’da Halk Oyunları Coşkusu

Karaman’da Halk Oyunları Coşkusu

Karaman’da gençler ve büyükler kategorisinde düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

Karaman’da gençler ve büyükler kategorisinde düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gençler ve büyükler kategorisinde düzenlenen kulüpler arası halk oyunları il birinciliği yarışmaları sona erdi. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda gerçekleştirilen yarışmalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, halk oyunları ekiplerinin performansı izleyicilerden tam not aldı.

Büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilen yarışmalar sonunda büyükler geleneksel düzenlemesiz dalda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, gençler geleneksel düzenlemeli dalda Karaman Lisesi Spor Kulübü ve gençler geleneksel düzenlemesiz dalda Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Spor Kulübü birinci olan ekipler oldu.

Kategorilerinde dereceye giren takımlar ayrıca düzenlenecek Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek.

Müsabakalar sonunda dereceye ekiplere kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak ve ulusal hakem Ebru Aksu tarafından verildi.

img-5661.jpg

img-5672.jpg

img-5693.jpg

img-5720.jpg

img-5728.jpg

img-5732.jpg

img-5738.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber