Karaman'da Şampiyonluk Coşkusu

Karaman FK, Armoni Alanya Kestelspor'u Mağlup Ederek TFF 2. Lig'e Yükseldi

Karaman Futbol Kulübü (FK), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig Play-Off finalinde Armoni Alanya Kestelspor'u 2-1 yenerek büyük bir zafer elde etti ve TFF 2. Lig'e yükseldi. Bu büyük başarı, Karaman'ın spor camiasını coşkuyla doldurdu.

Kupa töreni, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'un da katılımıyla Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşti. Tören, Karaman FK Başkanı Süleyman Han ve Onursal Başkan Mehmet Ali Han'ın konuşmalarıyla başladı. Ardından Vali Akkoyun, futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulunu tebrik eden bir konuşma yaptı.

Vali Akkoyun, konuşmasında Karaman FK'nın uzun bir süreçte zorluklarla karşılaştığını ancak Karaman halkının desteğiyle, sevgisiyle ve isteğiyle şampiyonluğa ulaşıldığını belirtti. Takımın mücadele azmini vurgulayan Vali Akkoyun, Karaman'ın önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla çalışarak birinci lige çıkacağına inandığını ifade etti. Karaman'ın Süper Lig'e layık bir şehir olduğunu vurgulayan Vali Akkoyun, taraftarlara ve Karaman halkına teşekkür etti ve desteklerinden dolayı minnettarlık duyduğunu belirtti.

Kupa törenine Karaman'ın önemli isimleri de katıldı. İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Çakır, Karaman FK'nın başarısını kutlamak için törende hazır bulundu.

Karaman FK'nın bu büyük başarısı, şehirdeki futbolseverler arasında büyük bir sevinç ve gurur yarattı. Şimdi gözler, takımın gelecek dönemlerde daha da yükselerek daha büyük zaferlere imza atmasına çevrildi. Karaman FK, elde ettiği bu zaferle birlikte yeni bir sayfa açarken, Karaman halkı da takımlarını desteklemeye devam edecek.

karamanfksampiyon-5.jpeg

karamanfksampiyon-2.jpeg

karamanfksampiyon-1.jpeg

karamanfksampiyon-3.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber