Karamanlı Judoculardan Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Karamanlı Judoculardan Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularından İbrahim Sağlamçelik, Didar Turmuş ve Esat Kurtlu Bulgaristan’da düzenlenen 7. Topalov Open Judo turnuvasında bronz madalya kazandı.

Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü judo takımı sporcularından İbrahim Sağlam Çelik, Didar Turmuş ve Esat Kurtlu Bulgaristan’da düzenlenen 7. Topalov Open Judo turnuvasında bronz madalya kazanarak, madalya kürsüsünde yer aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü judo antrenörlerinden Ahmet Ömre Türe eşliğinde hazırlandıkları turnuvada yıldızlar kızlar 52 kiloda madalya mücadelesi veren Didar Turmuş ve +73 kilo erkeklerde İbrahim Sağlamçelik ile ümit erkekler kategorisinde mücadele eden Esat Kurtlu turnuvada üçüncü olarak bronz madalya kazandılar.

Judo’da üst üste gelen başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten  Karaman  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ali Osman Bebek, Bulgaristan’da düzenlenen turnuvada dereceye girerek madalya kazanan sporcular İbrahim Sağlamçelik, Didar Turmuş ve Esat Kurtlu’yu tebrik ederek, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

ibrahim-saglamcelik.jpg

esat-kurtlu.jpg

dida-turmus.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber