ANALİG Masa Tenisi'nde Heyecan Dorukta

ANALİG Masa Tenisi'nde Heyecan Dorukta

ANALİG Masa Tenisi'nde nefes kesen mücadele: Yarı finalistler açıklandı!

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) masa tenisi grup müsabakaları sona ermiştir. Bu müsabakalar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından 2023 faaliyet takviminde yer alan bir etkinliktir. Karaman'da gerçekleşen bu müsabakalarda toplamda 8 ilden 48 sporcu yer almıştır.

Müsabakalar, Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu'nda 3 gün boyunca gerçekleştirilmiştir. Kızlar kategorisinde Adana ekibi 240 puanla birinci olmuştur. Antalya 113 puanla ikinci, Isparta 110 puanla üçüncü, Kahramanmaraş 110 puanla dördüncü, Hatay 104 puanla beşinci ve Mersin 103 puanla altıncı sırayı elde etmiştir. Erkekler kategorisinde ise Isparta ekibi 225 puanla birincilik kazanmıştır. Antalya 163 puanla ikinci, Kahramanmaraş 105 puanla üçüncü, Mersin 103 puanla dördüncü, Hatay 94 puanla beşinci ve Adana 92 puanla altıncı olmuştur.

Gruplarında ilk altı içerisine giren takımlar, 4-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Müsabakalarda dereceye giren takımlara madalyaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Spor Şube Müdürü Ufuk Aktaş, Şube Müdürü Mustafa Akgündüz ve Başhakem Adnan Diksu tarafından verilmiştir.

img-6146.jpg

img-6192.jpg

img-6202.jpg

img-6205.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber