Analig Karate Grup Müsabakalarında Heyecan Başladı

Analig Karate Grup Müsabakalarında Heyecan Başladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) sezonu karate grup müsabakaları 8 ilden 145 sporcunun katılımıyla başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) sezonu karate grup müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Yunus Emre Spor Salonu’nda 3 gün sürecek müsabakalarda Karaman’ın yanı sıra Adana, Antalya, Burdur, Mersin, Isparta, Hatay ve Kahramanmaraş illerinden toplam 145 sporcu 7-9 Temmuz 2023 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılabilmek için mücadele edecek.

2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) sezonu karate grup müsabakaları, 22 Haziran Perşembe günü yapılacak final müsabakalarının ardından sona erecek.

analig-karate-grup-karaman-16.jpg

analig-karate-grup-karaman-19.jpg

analig-karate-grup-karaman-24.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber