Karaman Analig Atletizm Takımından Madalya Yağmuru

Karaman Analig Atletizm Takımından Madalya Yağmuru

Karaman ANALİG Atletizm takımı Mersin’de düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) sezonu atletizm grup yarışmalarında 2’si altın toplam 22 madalya ile Konya’da düzenlenecek yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) sezonu atletizm grup yarışmalarına atletizm antrenörü Mücahit Hamza Küçük ile hazırlanan Karaman ANALİG atletizm takımı 3 gün süren yarışmalar sonunda 2 altın, 2 gümüş ve 18 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 22 madalya kazanan Karaman ekibi kızlarda takım halinde 3’üncü, erkekler 5’inci olarak Konya’da düzenlenecek yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Mersin’de düzenlenen yarışmalarda bir üst tura yükselme başarısı gösteren Karaman ANALİG atletizm takımlarını başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Konya’da düzenlenecek yarı final yarışmalarında antrenör ve sporculara başarılar diledi.

karaman-analig-atletizm-takimindan-madalya-yagmuru-1.jpg

karaman-analig-atletizm-takimindan-madalya-yagmuru-3.jpg

karaman-analig-atletizm-takimindan-madalya-yagmuru-4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber