Niğde’de 14 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Niğde’de 14 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Niğde Emniyeti Hırsızlıkla Mücadelede Başarılı Operasyonlar Gerçekleştirdi

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda 14 hırsızlık şüphelisini yakaladı. Gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 1 kişi de gözaltına alındı.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda;

4 ayrı açıktan hırsızlık olayıyla ilgili 6 şüpheli,
Otodan hırsızlık olayıyla ilgili 1 şüpheli,
Bisiklet hırsızlığı olayıyla ilgili 1 şüpheli,
Dolandırıcılık olayıyla ilgili 3 şüpheli şahıs yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. Ayrıca, hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan 1 şahıs ve başka bir bölgede gerçekleşen dolandırıcılık olayıyla ilgili 1 şüpheli de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak suçtan elde edilen 60 bin TL para ve sahte takılar sahibine teslim edildi. Ayrıca, dolandırıcılık ve çeşitli suçlardan aranan 1 kişi, polis sorumluluk bölgesi dışında gerçekleşen dolandırıcılık olayı ile ilgili yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ederek olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti.

Niğde’de 14 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Niğde’de 14 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber