’Sonsuzluk Kervanı’ Niğde’de Mola Verecek

’Sonsuzluk Kervanı’ Niğde’de Mola Verecek

Niğde Belediyesi; kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde, 4 Ocak Perşembe günü "Sonsuzluk Kervanı" adlı şiir, sohbet ve ezgi programı düzenleyecek.

Niğde Belediyesi; kültürel ve sanatsal etkinlikler çerçevesinde, 4 Ocak Perşembe günü "Sonsuzluk Kervanı" adlı şiir, sohbet ve ezgi programı düzenleyecek. Ünlü şair, yazar ve yorumcuların katılımıyla gerçekleştirilecek olan program, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da başlayacak.

Niğde Belediyesi, yeni yılda da kültürel ve sanatsal etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Yeni yılın ilk sanatsal ve kültürel etkinliği 4 Ocak Perşembe günü Niğde Valilik binası yanındaki Niğde Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. "Sonsuzluk Kervanı" adlı programda Televizyon Programcısı ve Yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile Dursun Ali Erzincanlı, ezgileriyle Murat Belet ve yorumlarıyla Mehmet Zeyd Yıldız, Niğdeli sevenleri ile buluşacak. Ünlü şair, yazar ve yorumcuların şiir, sohbet ve ezgileriyle sunum yapacağı programda Filistin'de yaşanan insanlık dramına farklı bir pencereden bakılacak. Programda ayrıca Asrı Saadet'ten Osmanlı meselelerine kadar pek çok farklı konular üzerinde değerlendirmelerde bulunulacak.

Başkan Özdemir'den Davet

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kültürel ve sanatsal etkinliklere 2024 yılında da artan bir tempoyla devam edeceklerini belirtti. Kültür ve sanat şehri olan Niğde'de her fırsatta olduğu gibi, kültürel ve sanatsal etkinliklerde de vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerine vurgu yapan Başkan Özdemir; "Bu çerçevede, şiir, sohbet ve ezgi dolu bir program olan Asrı Saadet Programında da hemşerilerimizle bir arada olacağız. Toplumsal meselelere farklı bir pencereden bakma imkanı bulacağız. Tüm hemşerilerimizi 4 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da Kültür Merkezi'mize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

’Sonsuzluk Kervanı’ Niğde’de Mola Verecek

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber