Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Pazartesi, Salı,Çarşamba,Perşembe günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

07.05.2018

*  Aslen Göme Köyünden olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Arife Selvi (51) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

*  Aslen Bozkandak Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Rıza Gülcan (85) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

08.05.2018

*  Aslen Karaman’lı olup Cedid Mahallesinde ikamet etmekte olan Tuncay Eryılmaz (58) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camii’den kaldırılmıştır.

*  Aslen Dilbiyen Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Duran Şahin (74) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

09.05.2018

*  Aslen Mersin Mut İlçesinden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Duran (58) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Karaman’lı olup Feneri Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Dinçay (86) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Avgan Köyünden olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Tunç (15) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

10.05.2018

*  Aslen Ermenekli olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Esmahan Çolak (91) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

*  Aslen Cirit Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Durmuş Ali Alper (63) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camii’den kaldırılmıştır.


Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler
Karaman'da Vefat Edenler

Karaman Haberleri

2015'de İnternete Düşen Sahte Polis Kimliği İle Karaman'a Dadandılar
Karaman’da Annesi Fatma Erşahin’i Arıyor
11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar Günü Düzenleniyor
Hacivat'a Karaman'da Yeni Bir Canlandırma
Karaman’da Koyunlarla Polisten Kaçış Kısa Sürdü