Eskişehir’de Trafiğe Kapalı Bölgelerde Motosiklet Denetimi

Eskişehir’de Trafiğe Kapalı Bölgelerde Motosiklet Denetimi

Eskişehir'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaya bölgelerinde motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Eskişehir'de polis ekipleri, araç trafiğine kapalı bölgelere giren motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirdikleri denetimlerde 47 sürücüye cezai işlem uyguladı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, planlı bir şekilde yaya bölgelerinde motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik kontroller yaptı. Denetimler sırasında, trafiğe kapalı alanlara girerek kural ihlali yapan ve belge eksikliği bulunan sürücüler tespit edildi. Yapılan bu sıkı denetimler sonucunda toplam 47 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza kesildi.

Yaya Bölgelerinde Motosiklet Ve Motorlu Bisiklet Kullanan 47 Sürücüye Ceza Kesildi

Yaya Bölgelerinde Motosiklet Ve Motorlu Bisiklet Kullanan 47 Sürücüye Ceza Kesildi

İlgili Haberler

Kaynak:Eskişehir Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber